I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 17, 2012

aku menaip..

14 april 2012..
kau beli gitar baru..aku suke tgk kau hepi...
tapi...ak terasa..kenapa kau mcm buat bodo dgn aku...
aku taw ko excited...tapi aku ni cepat terasa..aku kol ko elok2..
at least ckp la elok2...jgn la mcm nak taknak...
buat aku ilang mud jeee...
kite pun terus gaduh...n kau pun suke nak of2 hp..
da sekali lagi ak ilang mud...
okee takpe...esok ade lg...esok sj betolkan balik...

15 april 2012...
aku bgn pagi...bukak mata....aku siap kan keje umah...jadi surirumah tangge sepenuh masa..
sambil tgk fb...tibe2 aku nampk junior aku ade post pasal ptptn...
aku terkesima n panas hati..
eh kenape mesti nak cakap budak 3.50 ke bawah nie...
isu ptptn tu kan propa politik je kan...
maklumlah da nak pilihan raye kan..
aku pun post psl ptptn...tapi BUKAN MANSUHKAN PTPTN..tapi ak tak puas hati sbb junior aku tu kecoh psl 3.50 ke bawah ni looser!

and tak semena2 kau pun post psl bende yg sama....
ok fine la..ak fikir isu ni kan tgh panas...
then...aku bace suratkhabar...
borak2 ngn mak aku....kecoh psl ZED ZAIDI and AARON AZIZ...
aku jdik tersokong pd ZED ZAIDI..sebab aku rase ape die buat tu betol...
die ade semangat patriotik la bagi ak..pendapat ak je...
ak post kat status fb ak..
ade jugak la yg setuju dgn aku...tapi tibe2 kau celah status ak...
(at least skrg kau da delete komen ko tu)
aku mcm pelik la...ak faham kau minat aaron aziz...tp ak tak kondem pun aaron aziz tu..
komen ko kat aku ade kau kata "KENAPE MESTI NAK KONDEM ORG KALAU DA MMG MINAT AARON AZIZ TU"

oke fine la..ak reply elok2 komen ko tu...sb ak tak rase ape2 pun...
tibe2 kau post kat status psl 2 isu ni....kau kata...psl kondem2...
n tak semena2 ak pun terasa la....

ak kol kau elok2....tanye elok2..
tapi kau sj buat ak marah...
and aku pulak da tahan sabar...sampai hilang sabar aku..
aku teros TERmaki kau..TERpanggil kau BODOH..

aku faham kau teros marah2..
tapi aku pun ade perasaan jugak..
aku tanye ko elok2...fine skrg ak da taw...ko perli sape dgn status tu..
tapi kau tak bgtau aku ape2 pun mase ak tanye kau byk kali and BEFORE aku maki ko...

tp....
mana2 org pun akan terasa itu utk aku...sebab kau da komen status ak..n siap tanye psl kondem mengondem tu...
n ak pun tertanye2 dgn kau...
kite da bergaduh mlm sebelum tu...
tapi kenape kau tibe2 nak komen status aku...n serang2 aku dgn soalan psl SAPE TGK KL GANGSTER?SAPE TGK NORA ELENA?

tp fine la...
kau pun da kata kat kawan kau...status tu dr mne...
oke fine laaa...

skrg ak terkilan dgn kau...
kau mtk break dlm keadaan mrh2..dlm keadaan ak tgh mrh2..
kau mtk break sbb ak maki kau...
ak mengaku ak ad maki kau...tapi takpelah kau da kata mcm tu...
cume ak terkilan dgn kau...
berkali2 kau maki ak....ak telan sumenye sbb ak sygkan hubungan kite...
ak fhm keadaan kau tgh mrh....dats y ko memaki.... :)

teros terang aku ckp...
sejak ak knl dgn kau..bukan skrg...tapi since 2 tahun dulu...ego aku da jatoh utk kau...
aku telan segale bende dgn kau...
susah sng kau dgn aku..
ssh sng aku dgn kau...

tapi fine la..
ak anggap kau dah pergi dari aku..
even berat hati aku...
sbb ak tak redha dgn perpisahan ini..
break semata2 punce bodoh ni....
tapi kau da buat keputusan tu...
aku pulangkan sume brg kau tu bukan sebab aku tak syg...
aku syg bende2 tu sume expecially JERSI MU tu....itu lah peneman aku time kau pergi bandung ari tu....tapi aku nak brg2 tu teman kau utk ak...
sbb ak syg kau...

aku terime segala ape kau kata..
aku terime keputusan kau dgn perpisahan ni...
sebab aku da maki kau...
itu kesilapan aku..kesilapan tu dtg dari aku bile aku tak boleh berfikir dgn waras..

penat da aku membebel...
ini je care utk bg aku luahkan ape yg ak rase...
ape2 pun..

I'M STILL LOVE YOU BIBY.... :)

3 comments:

naughty_girl87 said...

beb.. sabooo ye, aq fhm perasaan ko... sbb aq pnh alami ape yg ko alami skrg.... org tgh mrah, akal die tgh xwaras... insyaALLAH he still need u... trust me... be strong k...~

naughty_girl87 said...

beb.. sabooo ye, aq fhm perasaan ko... sbb aq pnh alami ape yg ko alami skrg.... org tgh mrah, akal die tgh xwaras... insyaALLAH he still need u... trust me... be strong k...~

naughty_girl87 said...

beb.. sabooo ye, aq fhm perasaan ko... sbb aq pnh alami ape yg ko alami skrg.... org tgh mrah, akal die tgh xwaras... insyaALLAH he still need u... trust me... be strong k...~