I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, July 30, 2011

26th of july~~~WELCOME UOB BANK-

hei...hai..hello korang sume... :)
da lama bebeno mish boo2 tak mengupdate blog...
penuh sawang lelabah~labah.....

ekceli skrg nie mish boo2 da dapat kerja...
tapi keja biase2 je laaaa....
dpt jadik data entry officer kat UNITED OVERSEAS BANK area jalan raja laut...
dekat bona dgn MEDAN MARA....

da seminggu da mish boo2 stat keje...
ok la not bad la keje die...
keje masukkn data org utk kad kredit application..
ari2 wat bende tu je....
ingat lagi...masa 1st day ari tu...
masok2 je terus kena over time sampai hampir 12 jam!!!dem!!!
lasny...esok tu mish boo2 bgtau supervisor...
"KAK ATI..SY TAK LARAT BUAT O.T PUKUL 7 JE PALE OTAK SY NAK JEM"

srious wey jem!!!
mana x nye...dari pukul 10pg sampai la ke 9.30 mlm dok mengadap pc...
mau pecah otak.....

so...skrg nie....paling lambat mish boo2 balik pun
pukul 6.30ptg da chow balik...
tak daya da....
mengadap pc lama2....
1 la bes keje nie...
balik umah tak perlu pk pasal keje yg tak siap or ape2 pun...
itu la yg paling seronokk...
otk x stress langsung.... :)

kawan2 ofis...??
wat masa skrg nie mish boo2 masih lg dlm keadaan nk membiasakan diri
dgn tempat baru n suasana baru....
so.....ckp pun mcm ala kadar je ngn org2 kat ofis...
tapi dorang ok la...
tak lokek ilmu n yg paling penting untuk korang yg baru nak stat keje nie...
RINGAN2 kan mulut BERTANYA...
hehehehehe...
kalau rase mcm tak paham je....
tak payah nak malu pun..tanye sudah...
aggp org2 dlm ofis tu senior korang jeee.... :)

mish boo2 rasa epi bile da dpt keje...
sbb bile keje mst dapat gaji...
itu yg paling sronok!!!yay!!!
boley shopink2 raye....yay!!!

kite pun lg 2 ari nak sambut puase...
so...puase jgn x puase taw!!!!

ok...nak cite kisah lain pulak boley x...??
hari ni nak buat 2 entry!!!!
hehehehehe... :)

2 comments:

asrul rae x said...

UOB.

keistimewaan apa lagi ada untuk staff?

cintahati~ said...

tahniah yunk =)..keje rerajin taw...